Директорът доц. д-р Веселина Атанасова подкрепи възпитаниците си  В навечерието

...
Директорът доц. д-р Веселина Атанасова подкрепи възпитаниците си  В навечерието
Коментари Харесай

Студенти от бургаския Колеж по туризъм се завърнаха от Варна с първо място в кулинарен фест

Директорът доцент доктор Веселина Атанасова поддържа възпитаниците си 

В навечерието на Никулден кулинарен тим от Колежа по туризъм – Бургас получи първо място за категория „ Основни ястия “ на Фестивала „ Да споделим Никулден “ в град Варна, проведен от Варненска Туристическа Камара.

За 11-ти следващ път надпреварата  мотивира присъединяване на възпитаници, студенти и ресторантьори, които със лични кулинарни изкушения на морска тема впечатлиха посетителите в Гранд МОЛ Варна.

Жури с ръководител началник Петър Йоргов от Българската асоциация за кулинарна просвета и други двама кулинари оцениха и класираха участниците в събитието. Фестивалът е с благотворителна идея за подкрепяне на дом за възрастни хора в града.

„ Студентите се показаха превъзходно, професионално и стилно. Заслужени благодарности на Николай Веселинов, Кремена Бунарова, Михаела Тодорова и Дейвид Иванов от компетентност „ Организация и ръководство на хотела и ресторанта “ и Калина Сиромахова от компетентност „ Туризъм “, които  почтено показаха Колежа ", показа директорът  доцент доктор Веселина Атанасова и добави: „ Горди сме с нашите студенти, всеки от тях има капацитет. Затова като преподаватели се стараем да имаме самостоятелен метод към всеки, с цел да  им дадем опция да демонстрират най-хубавото от себе си “.

Това не е първо влиятелно отличие за Колежа. Традиционно университетският състав и студентите от Колежа по туризъм почтено показват Бургаския държавен университет „ Проф. доктор Асен Златаров “ на всички конгреси, в които вземат участие.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР